25 Nisan 2009 Cumartesi

Beşiktaş'ta 2. Alman

2009-2010 sezonunun ilk transferi Beşiktaş'tan geldi. Fabian Ernst'in geldikten sonra orta alanı çocuğu gibi benimsemesini gören yönetimin bu almanlar orta sahada iyi oynuyor bir tane daha alalım, kim var sözleşmesi biten orta saha demiş gibi anlaşılmış olan Micheal Fink gelecek sezonda Beşiktaş formasını giyecek.

Peki medyaya lüzumsuz manşetler için malzeme verecek olması dışında Fink'in hakkında bildiğimiz en önemli özelliği alman olması, Cisse'nin yerine oynayacak olması da kendisi için avantaj. Sonuç olarak Alman 3. liginde bir takımın ön liberosunda oynayan bir adamın Cisse'den muhtemelen daha iyi oynayacağını düşünürsek, 1. ligde banko oynayan bir oyuncunun en azından sıkıntı vermeyeceğini düşünebiliriz. Fakat tabi ki Ernst gibi bir performans beklemek zor gözüküyor, Ernst 24 kez milli olurken Fink maçları televizyonda takip etmek durumunda kalmış, aynı zamanda Ernst'in eski takımı Schalke iken Fink Frankfurt'tan gelmekte.

Her şeye rağmen hakkında çok fazla bilgimiz olmayan Fink'in gelecek sene Beşiktaş'ta başarılı olması ve Ernst ile birlikte Voltran'ı oluşturmasını umuyoruz. Tabi diğer tarafta tüpçünün henüz 2 tane üst üste iyi transfer yapmamış olması da bu düşünceyi oldukça zorlamakta.

0 yorum:

Yorum Gönder